Vaat behandelingen.

Couperose is een huidaandoening waarbij er een toename is van het aantal zichtbare kleine bloedvaatjes op je gezicht. Hierdoor kun je rode vlekken in je gezicht krijgen. Hoewel couperose totaal ongevaarlijk is, worden de bloedvaatjes of spinadertjes vaak als storend ervaren. Couperose verdwijnt niet vanzelf, maar kan behandeld worden.

Oorzaak van couperose.

De precieze oorzaak van couperose is niet bekend. Waarschijnlijk is het ontstaan erfelijk bepaald. Couperose kan ook het gevolg zijn van acne rosacea. Er zijn een aantal risicofactoren die de kans op couperose vergroten: Grote temperatuurverschillen. Voedingsstoffen als alcohol, specerijen en heet eten of drinken. Medicijnen. Bijvoorbeeld cortisonen kunnen couperose uitlokken.

Symptomen van couperose.

Het belangrijkste symptoom van couperose zijn de rode adertjes die je op je gezicht ziet lopen. Als je couperose hebt, kun je last hebben van de volgende klachten: Abnormale roodverkleuring van je wangen of je neus. Soms abnormale roodverkleuring van je voorhoofd en een deel van je kin. Kleine rode stervormige plekken of lijnen.

 

 

  • De ontharingsmethoden zijn in te delen in twee onderdelen, de permanente ontharing en de tijdelijke ontharing.
  • Een andere techniek die momenteel steeds meer word toegepast, maakt gebruik van laser of zeer geconcentreerd licht het zogenaamde IPL.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher Vaat behandeling

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact