Borst versteviging.

Met het ouder worden wordt het borstweefsel vaak wat minder stevig. Het klierweefsel wordt wat minder en het minder stevige vet krijgt de overhand. Soms is het verlies aan stevigheid het gevolg van borstvoeding geven.

Er zijn chirurgische ingrepen om meer stevigheid te geven. Maar soms is het verschil dat je nodig vind zo klein dat dit de kosten en lasten van een dergelijke ingreep niet rechtvaardigt.

Als je dit zo ervaart zou je eens kunnen overwegen een ipl behandeling hiervoor te ondergaan. De lichtflitsen die hiervoor gebruikt worden zijn zo gekozen dat ze naast het huid verjongende effect ook een stimulerend effect hebben op de klieren en bepaalde zenuwen. Dit maakt de klieren wat actiever, die daar door wat in volume toenemen. De zenuwen zorgen voor een verbetering van de doorbloeding.

Het effect zal niet zo dramatisch zijn als bij een chirurgische ingreep. Je moet er eerder aan denken dat door het wat meer gevuld zijn van de huid, je borsten iets steviger aan zullen voelen.

De behandeling: Meestal zal je eens in de 3 weken behandeld worden. Meestal zijn er ong 8 behandelingen nodig om een goed resultaat te krijgen.

Huidverzorging: Gebruik altijd een middel om je huid tegen de zon te beschermen, liefst factor 30. Meestal is de behandeling weinig gevoelig. Soms kan er wat roodheid optreden. Dit verdwijnt over het algemeen binnen enkele uren.

 

 

  • Actieve acne kan goed behandeld worden met ipl.
  • Als voorbehandeling kan microdermabrasie helpen.
  • Littekens van acne kunnen ook behandeld worden.
  • Hiervoor is vaar een laser iets beter.
  • Ik heb helaas geen laser voor littekenbehandeling.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.
logo
Studio Roscher
Borst lift

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact