• titelfoto
Welkom bij Studio Roscher
Gespecialiseerd in piercing, tattooverwijdering, brazilian waxing en IPL ontharing

Ruim 35 jaar ben ik bezig met het piercen. In deze periode heb ik een schat aan ervaring opgebouwd. Je kan bij mij terecht voor iedere mogelijke piercing. Mijn specialisme is echter de zogenaamde genitale piercing, ook wel intieme piercings, genoemd. Zo plaats ik al ruim 20 jaar de triangle en voor een echte clitoris piercing kan je hier ook terecht.
Ik verzorg niet alleen het plaatsen van piercings, maar ook een vrijblijvend informatief gesprek over het laten plaatsen van een piercing is hier een zeer gewaardeerde service. Al je vragen kunnen dan de revue passeren, want ik vind het uitermate belangrijk dat je volledig geïnformeerd bent voor je besluit een piercing te laten zetten.
Al wordt een piercing nog zo zorgvuldig geplaatst, na die tijd is toch vaak enige vorm van nazorg nodig. Je kan onverwacht een infectie oplopen of het herstel kan anders verlopen dan je verwacht had. Voor dit soort dingen en alle andere vragen kun je vanzelfsprekend altijd bij me terecht, ik ben telefonisch of via mail vrijwel altijd bereikbaar. Voor mij houdt deze zorg pas op als jou piercing tot volle tevredenheid is genezen. Voor een aantal piercings is het nodig voor een goede genezing een andere maat sieraad te plaatsen dan uiteindelijk gedragen zal worden. In tegenstelling tot sommige andere piercers vraag ik zowel voor het sieraad als voor het vervangen geen geld, dit in tegenstelling tot sommige andere piercers. Let hier ook eens op als je je keuze van piercer laat leiden door de gevraagde prijzen.

Naast het piercen houd ik me ook bezig met brazilian waxing, harsen van alle andere delen van het lichaam en het verwijderen van tattoo's

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact

  • Naast piercen ook diverse vormen van ontharen bij Studio Roscher.
  • NIEUW, nu ook tatoeage verwijdering met mijn nieuwe laser.
  • Ik werk alleen op afspraak.
  • Je kunt bij mij altijd terecht voor een informatief gesprek. Dit is altijd vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.