• titelfoto
Studio Roscher
De tovenaar met lichtflitsen.

De zorg voor je huid.

De huid is het grootste orgaan van je lichaam, en één van de meest in het oog springende onderdelen ervan. Het kan dan ook erg vervelend zijn als je huid ontsierd wordt door bijvoorbeeld rimpels, littekens of moeder- of pigmentvlekken. Maar het kan ook een tatoeage zijn, die je niet meer bij je vind passen.

Langzaam begint ook in de medische wereld het besef door te dringen dat er naast de dure lasers ook een plaatsje is voor ipl apparaten. Toepassen van ipl is bijv heel goed mogelijk bij actieve acne, couperose, poikiloderma van civatte, berkentwijgjes en nog een paar ontsierende afwijkingen. Het betreft altijd goedaardige afwijkingen en het is met ipl ook niet mogelijk het weefsel kwaadaardig te laten ontaarden.

Naast de genoemde zaken die je als afwijking kan aanmerken, is er ook het natuurlijke proces van veroudering. Ook hier heeft ipl een bescheiden rol in gespeeld. Deze rol wordt nu meer en meer overgenomen door hifu, dit is een afkorting voor high intensity focused ultrasound. Hiermee kun je de veroudering van de huid en vagina zonder dure operatie voor een deel ondervangen

Sânpaed 9, 9024 EC Weidum

tel. 058-2159686/ 06-24234324

Contact

  • Naast piercen ook diverse vormen van ontharen bij Studio Roscher.
  • Hifu een nieuwe techniek voor huid- en vagina verjonging.
  • Ik werk alleen op afspraak.
  • Je kunt bij mij altijd terecht voor een informatief gesprek. Dit is altijd vrijblijvend.
  • pinlogo
    Helaas heb ik geen pin mogelijkheid.